Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Zalm perzik bergje
Veel roze op je bordje en een zoet/zoute smaak op je tong.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Anders...
Gerecht
Koude voorgerechten
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Fruit
Hoeveel
een halve perzik per persoon
  • casinobrood en kruidenboter
  • halve uitgelekte Delmonte perzik
  • rode zalm
  • gerookte zalm
  • cocktailsaus
  • bieslookstengels.
Werkwijze voor dit gerecht
Vul de holte van de perzik met de rode zalm en keer hem voorzichtig om zodat de perzik met de ronde kant naar boven komt en plaats deze dan in het midden van het bord. Bedek de bovenkant nu royaal met plakjes gerookte zalm zodat de perzik helemaal bedekt is. Laat langzaam de cocktailsaus vanuit het midden over de gerookte zalm lopen. Afgarneren met lange stengels bieslook. .

Door: Willem
Nog wat tips
Serveer hierbij geroosterde en schuindoorgesneden sneetjes casinobrood met kruidenboter
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 167 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...