Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 149 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Varkenshaas met druiven
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Frans
Gerecht
Vlees
Belangrijkste Ingrediënt
Varkenshaasje
Hoeveel
? personen
  • varkenshaas,
  • droge witte wijn,
  • jeneverbessen,
  • druiven,
  • magere spekjes,
  • champignons,
  • crème fraîche,
  • witte druiven
Werkwijze voor dit gerecht

Varkenshaas met 10 jeneverbessen in droge witte wijn ongeveer 3 uur inlaten trekken.
Vlees afdrogen met keukenrol, vlees aanbraden rondom bruin,
dan champignons erbij doen en de spekjes.
Tijdje laten sudderen,ondertussen druiven ontvellen en eventueel de pitten verwijderen,de druiven halveren.
op het laatst crème fraîche er door roeren.

Door Jac van Duijn

 

Laatste recept