Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Spinazie taart
recipe image
Weinig energie en toch de blitz ... zelfs geschikt voor de meeste vegetariërs.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Ovenschotel
Vegetarisch
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Bladerdeeg
Eieren
Spinazie
Hoeveel
4 personen
  • 3 eieren
  • 1 zakje gemalen OUDE kaas
  • 1 pakje bladerdeeg AH(8 plakjes nodig)
  • 450 gesneden bladspinazie uit de diepvries
  • 1 klein blikje ananas schijven(giet af en snijd ze in stukjes)
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Ontdooi de gesneden blad spinazie, giet wat van het vocht weg. Leg de plakjes bladerdeeg uit op de aanrecht ter ontdooiing.
  2. Meng ALLES(behalve de plakjes bladerdeeg) in een grote kom.Spinazietaart_with_love
  3. Maak van het net ontdooide bladerdeeg een dichte kom (tip: snijd 2 plakjes diagonaal door en je komt een heel eind met deze puzzel, zeker als je het eerste plakje in het midden van de taartvorm neerlegd)
  4. Giet het mengsel in de vorm en maak het creatief af met kleine stukjes bladerdeeg.
  5. 50 - 60 minuten in de oven op 220 graden.
Nog wat tips
In de tussentijd kan je leuk wijn drinken met je bezoek!
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 124 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...