Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Spaghetti Carbonara
Ook wel spaghetti met spek en roomsaus genoemd.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Bakken
Koken
Gerecht
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
  • 1 kuipje roomkaas
  • 1 kuipje crème fraiche
  • 3 eidooiers,
  • (versgemalen) peper
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 gram magere spekblokjes
  • 400 gram spaghetti.
Werkwijze voor dit gerecht

Roer de roomkaas met de crème fraiche door elkaar. Roer in een schaal de eidooiers los met peper. Kook de spaghetti in ruim kokend water in ca. 8 minuten beetgaar. Bak de spekjes uit, fruit de knoflook mee, voeg het roomkaasmengsel toe en verwarm al roerend zachtjes tot een dikke saus ontstaat. Laat de spaghetti in een vergiet uitlekken. Roer de spaghetti en het eimengsel door de saus en warm deze zachtjes door (niet koken!). Geef er Parmezaanse kaas of geraspte oude kaas bij.

Door: Ine Meulman

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 149 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...