Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 139 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Rijk gevulde salade
Je zou het zomaar een maaltijdsalade kunnen noemen.
Ingrediënten
In één oogopslag
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Groenten
(Maaltijd) Salade
Koude voorgerechten
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kip
Paprika's
Hoeveel
4 personen
  • 1 zak gemengde salade
  • 1 bakje rucola
  • 1 gele en 1 rode paprika
  • 1 bakje kleine romatomaatjes
  • 2 sjalotjes
  • 1 bakje spekjes
  • 2 gerookte kippen
  • feta
  • mosterd-honingdressing
  • pijnboompitten
  • gedroogde pruimen
Werkwijze voor dit gerecht

Snijd de paprika, de feta en de sjalotjes fijn, bak de spekjes en snijdt de gerookte kip in dunne plakjes.
Meng de salade met de rucola en leg deze in het midden van het bord. Doe hier bovenop de sjalotjes, paprika, feta, spekjes.

Om de salade leg je de gerookte kip. Versier het bord verder met een  paar pruimen en romatomaatjes. Strooi als laatste de pijnboompitten en de dressing over de salade. Heeeeeeeeeerlijk!

Suusje

 

Laatste recept