By AWeb Design
Home |
Algemeen |
Sitemap |
Het Groeiend Kookboek |
![]() |
Gemaakt door Desirée
Eindelijk eens aandacht voor paardenvlees. Bij onze Zuiderburen in België en verderop in Italië weten ze paardenvlees ook op andere manieren te waarderen. Paard bereiden in plaats van berijden is daar een geaccepteerde bezigheid. Tradities (uit wikipedia)
Eén spreekwoord bevat `paardenvlees`1) paardenvlees gegeten hebben (=erg wild (woelig) zijn)
|
Snij de paddenstoelen in stukjes of plakjes.
Snij het mozzarellabolletje in plakjes.
Snij de lente-uitjes in ringen.
Pers de knoflook door de knijper in de olijfolie & kruid deze met de gedroogde kruiden.
Verwarm de oven voor.
Fruit de zwammen en lente-uitjes.
Roer ze door de kruidenroom.
Leg op de pizzabodems het zwammenmengsel, leg de mozzarella er over heen.
Kruid met de grove peper.
Bedruppel met olie.
Bak de pizza.
Theresa