Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 157 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Ovenschotel met bleekselderij en rookworst
Op voorwaarde dat je van bleekselderij houdt is dit natuurlijk wel wat Gesloten
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Ovenschotel
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Hoeveel
4 personen
  • 1 struik bleekselderij,
  • 1 rookworst,
  • 1 zakje kaassaus,
  • 2 el curryketchup,
  • geraspte kaas en paneermeel,
  • paar klontjes boter.
  • Ciabatta of stokbrood.

Werkwijze voor dit gerecht
Bleekselderij in reepjes snijden en gaar koken. Vocht opvangen.
Rookworst in plakjes snijden, plakjes weer in reepjes snijden.
Ovenschotel invetten en rookworst en bleekselderij erin doen.

Kaassaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing maar dan selderijvocht gebruiken i.p.v. water. Ketchup erdoor roeren. Over bleekselderij mengsel gieten.
Geraspte kaas en paneermeel mengen en erover strooien.
Klontjes boter erover verdelen en in de oven een lekker kleurtje laten krijgen.

Eten met hapjes ciabatta of stokbrood.

Door Titia Strikker
 

Laatste recept