Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Marcel’s uiensaus
Gemaakt door Marcel, woensdag 19 januari 2011
Volgens de redactie is dit gewoon zelfgemaakte sandwich spread. Maar dan nogal uiïg. Lachen
Jammer dat Marcel er niet bij verteld waar hij dit mengseltje dan bij eet. Nu is het voor ons een beetje gissen. Bij de patat of frikandel? Om ze speciaal te maken?
Ingrediënten
In één oogopslag
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Marinades & Sauzen
Hapjes
Dips
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Ui
Hoeveel
8 porties
  • 4 grote uien,
  • ½ komkommer,
  • ½ rode paprika,
  • ½ groene paprika,
  • olijfolie,
  • suiker,
  • tomatenketchup,
  • curry
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Snij de uien, een halve komkommer, een halve rode paprika en een halve groene paprika in zeer kleine stukjes.
  2. Mix het hele zaakje goed door in een grote schaal.
  3. Doe er dan tomatenketchup bij, en ook curry (beiden ongeveer een halve liter)
  4. en voeg als laatste een scheutje olijfolie toe.
  5. Nogmaals alles mixen. Suiker kan naar smaak worden bijgevoegd.
Het kan meteen genuttigd worden, maar het lekkerst is het als het een dagje in de koelkast gestaan heeft.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 59 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...