By AWeb Design
Home |
Algemeen |
Sitemap |
Het Groeiend Kookboek |
![]() |
Gemaakt door Oma Manis
Deze cake rijst niet heel erg, maar dat is ook niet de bedoeling, aangezien je hem in de ijskast bewaard in alluminium folie, zodoende wordt de chocola die erin zit weer hard (lekker), en door de pisang kan hij niet zo erg rijsen..... Koud is hij dus extra lekker, en goed te bewaren. Zo als gewoonlijk......."lekker en gemakkelijk"! |
Wel eerst even langs een Toko, maar dan heb je ook wat .... half Surinaams half indonesisch
Verhit de olie en voeg ui, knoflook en de Jeanette peper en fruit deze licht gezamenlijk met de kip aan.
Daarna de Snesi Foroe, tomatenpuree en oestersaus toevoegen.
Roerbak het geheel voorzichtig los. Voeg daarna de stukken Paksoi, omscheppen.
Los de maïzena in koud water op en giet het erbij voor een binding. Laat het geheel ong. 25 min. zachtjes gaar koken