Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 150 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Kip India
Lekker met rijst en ijsbergsla.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Indiaas
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Rijst
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kip
Hoeveel
4 personen
  • 500 gr Kipfilet,
  • olijfolie,
  • 1 theel. kerriepoeder,
  • 4 uien,
  • 1 knoflookteentje,
  • potje mangochutney,
  • ong.5 eetl.ketjap,
  • ong. 5 eetl. ketchup,
  • klein blikje ananas.
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Snijd de kipfilet in stukjes en strooi er zout en peper over, en bak ze in de olijfolie gaar.
  2. Doe de gesneden uien, knoflook en de kerrie erbij en bak ze glazig.
  3. Doe dan de chutney, ketjap, ketchup en de in stukjes gesneden ananas erbij.

Ik spoel meestal het potje met chutney om met water en voeg dat ook toe aan de saus.

Nog wat tips
Lekker met rijst en ijsbergsla.
 

Laatste recept