Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Kalfsvlees " Francesco"
Gemaakt door een Keukenprins, dinsdag 15 september 2009
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Braden
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Pasta
Vlees
Hoeveel
4 personen
kalfsgebraad
mozzarella
verse tomaten
300 cl Pomodori tomaten
olijfolie
peper, zout, rozemarijn, tijm, laurier, lavendel, basilicum
1 wortel en 1 ui.
Werkwijze voor dit gerecht

Pan verhitten met olijfolie, gebraad kruiden met peper en zout.
Gebraad aan alle zijden bruibakken,wortel,ui,rozemarijn,lavendel,laurier en tijm aantoevoegen. Gebraad rosé bakken.
Gebraad in plakjes van 3 mm snijden als ook de tomaten en de mozzarella in dunne plakjes snijden.
Braadvocht losmaken met de promotor, room en op het laatste versneden basilicum toevoegen.
Nu sneetje per sneetje in een vuurvaste schotel schikken (1 sneetje gebraad, sneetje tomaat, sneetje mozzarella enz.....)
Als alles verdeeld is de saus overgieten en  laten korsten in een voorverwarmde oven van 200° c.

Opdienen  met spaghetti of penne.

Véél succes en Smakelijk.
Frans Peeters

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 69 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...