Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gevulde pitabroodjes
Gemaakt door een Keukenprins, dinsdag 22 september 2009
Een snelle warme Vega lunch.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Vegetarisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Lunch
Hapjes
Snack
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kaas
Hoeveel
4 personen
  • 20 plakjes jong belegen kaas,
  • Paturain (Original),
  • 1 Tomaat,
  • 4 Pitabroodjes
Werkwijze voor dit gerecht

Oven voorverwarmen op 200 graden.

Neem 4 pitabroodjes en snijd deze alle 4 aan een kant open. Besmeer nu de binnenzijde van de pitabroodjes met Paturain, niet al te dik maar ook zeker niet te dun.
Snijd nu 20 plakken kaas en vouw deze dubbel zodat u ze in de broodjes kunt doen. Snijd nu een tomaat in partjes en voeg per broodje 2 a 3 partjes toe en duw deze tussen de kaasplakken. Vul de pitabroodjes zo dat de kaas niet over de randen van de broodjes valt.

Wanneer de oven warm genoeg is kunnen de gevulde pitabroodjes erin. Laat ze ongeveer 3 tot 4 minuten liggen bij 200 graden. Hierna nog een minuutje de grill erop (indien u deze functie op uw oven heeft) en dan zijn uw vegetarische pitabroodjes klaar!

 Rob

Nog wat tips

TIP: Neem er wat frietjes of gefrituurde aardappeltjes bij.

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 85 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...