Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gevulde Flensjes
recipe image Horny Pancakes ofwel.... een kind kan de was doen.
Flensjes kunnen natuurlijk ook (aan)gevuld met vers fruit.
Om het ietsje ingewikkelder te maken kan je ze natuurlijk ook zelf bakken.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Kinderkeuken
Bereidingswijze
Anders...
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Taart & Cake
Hapjes
Koek & Snoep
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Hoeveel
10
  • Flensjes ( gewoon uit de winkel ) het liefst wel kant en klaar flensjes.
  • Gele Room ( kan gewoon in de winkel in pakken gekocht worden )
  • Spuitzak met stevig tuit van ongeveer 1 cm
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Snij de flensje door midden ( 2 halve flensjes )
  2. rol de flensjes tot punthoorntjes en zorg dat ze zo blijven liggen.
  3. De gele room die kant en klaar gekocht is in de winkel schenkt u in een kom of schaal en u mixt dit tot een stevige maar spuitbare room.
  4. Wanneer de Gele room goed is voor gebruik laat u dit zakken in de spuitzak.
  5. Pak een flensje en spuit deze vol met Gele room.
  6. Wanneer ze allemaal vol zijn zet u de flensjes +/- 15 min. in de koelkast en dan zijn ze klaar voor gebruik.

Eet smakelijk
Nog wat tips
Gele koksroom of gewone slagroom? Het is allebei lekker.
Fruit er bij. Amandelschaafsel of poedersuiker is ook leuk.
Maak er wat moois van!
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 94 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...