Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 155 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Doriasalade
Dat is met verschillende soorten gerookte vis(zalm, heilbot) en ander zeespul. En met verse bladgroenten dan word het wel supergezond
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Frans
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
(Maaltijd) Salade
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Zalm
Hoeveel
4 a 6 porties
  • rode lolo
  • groene lolo
  • 3 tomaten
  • 1stronkje witloof
  • pijpajuin
  • gehakte peterselie
  • gerookte zalm
  • gerookte heilbot
  • scampis
  • coquilles             
  • vinaigrette van slaolie en appelazijn, look, stukjes appel, peper en curry

Werkwijze voor dit gerecht
De lolo in fijne reepjes snijden wassen
Tomaten in kwartjes snijden de bladeren van de witloof lostrekken.
Ajuin in ringetjes snijden
Scampis en coquilles grilleren
De presentatie dresseren naar eigen fantasie en afwerken met peterselie

Door Dorine Verhaeghe
 

Laatste recept