Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Biefstuk alla Diavola
recipe image
Gemaakt door iemand voor het oude Groeiend Kookboek, donderdag 29 oktober 2009
Gemiddelde waardering vote imagevote imagevote image / 5
1 Stemmers
Duivels lekker!
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Belangrijkste Ingrediënt
Biefstuk
Hoeveel
Voor 2 personen
  • 2 biefstukken
  • 1 paprika;
  • 3 tomaten;
  • 1 ui;
  • tomatenketchup;
  • olijfolie;
  • rode wijn;
  • scheutje vieux/rum;
  • Italiaanse kruidenmix;
  • knoflook;
  • zout en peper;
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Snijd de tomaten in grove stukken en doe dit ook met de paprika en de ui.
  2. Doe olijfolie in de pan en fruit hierin de ui, paprika en de knoflook.
  3. Draai het gas lager en doe de rest van de ingrediënten erdoor.
  4. Dit  ongeveer 20 - 25 minuten laten pruttelen.
  5. Bak de biefstukken om en om tot ze goed zijn.
  6. Leg de biefstukken op de borden en schep de saus over de biefstuk.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 98 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...