Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Biefstuk a la Yvon
recipe image
Gemaakt door Yvonne, woensdag 19 januari 2011
Sja, die Yvon toch.
Naar ons idee is bij meneer Boursin zelf duidelijk geworden dat het kaasje zoveel werd misbruikt door Hollandse koks en kokinnetjes dat ze er zelf maar een product van gemaakt hebben.

Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Biefstuk
Hoeveel
4 personen
  • 4 kogelbiefstukjes,
  • zout,
  • peper,
  • 1 pakje boursin,
  • 2 eetlepels roomboter
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Doe de roomboter in de pan en wacht tot het niet meer schuimt.
  2. doe flink zout en peper op de biefstukjes.
  3. Doe de biefstukjes in de pan en bak deze aan beide zijden bruin.
  4. Zet het vuur laag en voeg de boursin naar smaak toe...
  5. even laten sudderen en klaar is kees.
Serveren met friet en sla
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 199 gasten online

Sabina kookt !