Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Baksteen vers uit de oven
Gemaakt door Anoniem, zaterdag 10 oktober 2009
Jaja ... een stevig maal.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Koken
Oven
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Aardappels
Groenten
Vlees
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Aardappels
Gehakt
Hoeveel
4 personen
Ongeveer gelijke hoeveelheden half om half gehakt, rode kool, appelmoes en aardappelpuree.
Werkwijze voor dit gerecht
Bak het gehakt, kook de rode kool en maak de aardappelpuree uit het pakje.
Pak een diepe pan voor in de oven.
Onderop het gehakt, dan een laag rode kool, dan een goede laag appelmoes en dek alles af met aardappelpuree.
Beetje geraspte (oude) kaas erover en hup 20 minuten de oven in.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 102 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Snelle pizza van spelt

    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....

  • Walnoot-pistache-honing-rozencake

    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...

  • Pittige stoofschotel met aubergine

    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...

  • Zomerse chicken tikka

    De muziek van Jack Johnson, de temperatuur van Zuid-Frankrijk en zon tot een uur of negen ’s avonds: zomergevoel zit in zonnige...