Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 120 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Aubergine lasagne
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Vegetarisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Ovenschotel
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Aubergine
Lasagne
Hoeveel
4 - 5 personen
  • 2 aubergine
  • lasagnebladen
  • tomatensaus (pot saus)
  • potje room
  • basilicum blaadjes
  • kruiden
  • olijfolie
  • parmezaan
  • gruyère kaas

Werkwijze voor dit gerecht

Aubergine in schijven snijden en even in olijfolie bakken. Goed laten uitlekken.
Tomatensaus met room vermengen.
Kom nemen, beetje van de saus in doen, dan een lasagneblad, aubergine schijven opleggen. 
Saus en een beetje gruyère over strooien. Lasagne bladen, saus, aubergine. Iedere keer beetje kaas over de saus.
Laatste laag is saus en daarna flink parmezaan erover strooien.
20 min op 250°(afhankelijk van lasagne soort verpakking)
Smakelijk

 

Laatste recept