Borek
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Turks
Bereidingswijze
Oven
Gerecht
Warme voorgerechten
Hapjes
Snack
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediƫnt
Bladerdeeg
Kaas
Hoeveel
1 persoon

- een plakje bladerdeeg
- 20 gram geraspte kaas (turken gebruiken hiervoor geiten kaas)
- 1 theelepel peterselie
- een snufje peper
- een mesje en een lepel

Werkwijze voor dit gerecht
Wat moet je doen:
1: snijd de hoekjes van het van het vierkantje bladerdeeg zodat het rond wordt.
2: meng de kaas met de peterselie en peper. leg het op 1 helft van het rondje.
3: Vouw hem nu dubbel. druk de randjes goed aan. met een beetje water plakt het beter.
4: De halvemaan boreks gaan nu in de oven (_+200 graden) voor ongeveer 20 minuten.