Aubergine lasagne
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Vegetarisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Ovenschotel
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediƫnt
Aubergine
Lasagne
Hoeveel
4 - 5 personen
  • 2 aubergine
  • lasagnebladen
  • tomatensaus (pot saus)
  • potje room
  • basilicum blaadjes
  • kruiden
  • olijfolie
  • parmezaan
  • gruyère kaas

Werkwijze voor dit gerecht

Aubergine in schijven snijden en even in olijfolie bakken. Goed laten uitlekken.
Tomatensaus met room vermengen.
Kom nemen, beetje van de saus in doen, dan een lasagneblad, aubergine schijven opleggen. 
Saus en een beetje gruyère over strooien. Lasagne bladen, saus, aubergine. Iedere keer beetje kaas over de saus.
Laatste laag is saus en daarna flink parmezaan erover strooien.
20 min op 250°(afhankelijk van lasagne soort verpakking)
Smakelijk