Aardappelsalade
Beschrijving Deze koude aardappelsalade doet het goed bij een barbeque. Maak 'm van te voren klaar en je hebt een fris bijgerecht bij je lapje vlees.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Aardappels
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediƫnt
Aardappels
Hoeveel
Voor 4 Personen
  • 8 aardappelen (geschild)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 scheutje azijn
  • 2 eetlepels bieslook of bosui (fijngesneden)
  • peper en zout
Werkwijze voor dit gerecht

Kook de aardappelen een 15 minuutjes in gezouten water.
Laat ze na het koken uitlekken en afkoelen.
Snijd ze in blokjes en doe ze in een kom.
Voeg de olijfolie, azijn en pijpajuintjes toe en breng op smaak met peper en zout.

Door: Manuela