Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 126 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Zalm-spinazielasagne

Heerlijk licht en super lekker!!!! (en gemakkelijk)

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Ovenschotel
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Lasagne
Hoeveel
4 personen

4 vellen lasagne
200 gr gerookte zalm
zak verse spinazie
verse dille
peper
parmezaanse kaas

Werkwijze voor dit gerecht

Kook de lasagne half en haal ze voorzichtig uit het water.
Was de spinazie zeer grondig en stoom ze al dente.
Leg in een ovenschotel 2 vellen lasagne, daarop verdeel je de helft van de spinazie, daarop de helft van de zalm, bestrooi met dille en peper. Herhaal deze stap.
Bestrooi de schotel met parmezaanse kaas, eventueel peterselie.

Heerlijk licht en super lekker!!!! (en gemakkelijk)

 

Laatste recept