Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Zalmmoten met gestoofde groenten
Doet het altijd goed deze vis.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Vis
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Aardappels
Zalm
Hoeveel
4 personen
- 4 mooie zalmmoten
- 2 preien
- 4 wortelen
- 1 sjalot
- 2 dl slagroom
- 1 dl witte wijn
- 75gr boter
- peper en zout
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Snij de prei in fijne stukjes,
  2. snij de wortelen in blokjes.
  3. Hak de sjalot fijn.
  4. Laat deze groenten op een laag vuurtje fruiten in  15gr gesmolten boter.
  5. Na 5min aanlengen met de witte wijn en voor de helft laten indikken.
  6. De room toevoegen,
  7. kruiden met peper en zout.
  8. Bak de zalmmoten in de rest van de boter.
  9. Kruid ze met peper en zout.
  10. Leg de zalmmoten op voorverwarmde borden en overgiet ze met de saus.

Opdienen met gekookte aardappelen.

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 298 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...