By AWeb Design
Home |
Algemeen |
Sitemap |
Het Groeiend Kookboek |
![]() |
Gemaakt door Jerry van Veldhoven
Pompoen geeft een licht zoetig accent aan deze stevige soep.
|
Is het nou Lasagna of Lasagne?
fruit met olijfolie 1 ui en doe hier de uitgelekte spinazie bij. laat 3 minuten bakken. schep er het potje pesto door, goed roeren en apart zetten.
fruit met olijfolie 1 ui en knoflook en doe hier de tomatenblokjes bij. op smaak brengen met zout, peper en wat basilicum. laat minstens 5 minuten goed koken, zodat het niet meer al te vochtig is. zet apart.
Doe ongeveer 100 gram zalmsnippers in blender (of staafmixer) en pureer dit. bereid de kaassaus volgens verpakking en doe ook in blender. pureer alles tot gladde zalmkaassaus.
Maak de bechamelsaus op smaak met peper en basilicum.
Vet ovenschaal in met olijfolie en maak de volgende laagjes:
Zet de lasagne in de voorverwarmde oven (200 graden) en laat dit ongeveer 40 minuten bakken totdat het bovenste laagje mooi bruin begint te worden.
Haal de lasagne eruit en laat hem minstens 15 minuten rusten voordat je hem opdient.
Eet zeer smakelijk, lekker natuurlijk met een frisse salade erbij.