Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 161 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Wraps met zalm
Dit frisse borrelhapje moet van te voren een uurtje in de vriezer. Dus niet geschikt voor onverwachts bezoek Knipogen
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Anders...
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Hapjes
Tapas
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Kaas
Rucola / Rocketsla
Zalm
  • wraps
  • kruidenkaas
  • rucolasla
  • gerookte zalm
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Besmeer de wraps met de kruidenkaas strooi er fijngesneden rucola over 
  2. Beleg dit met de gerookte zalm dan strak oprollen, plasticfolie eromdan een uurtje in de vriezer en daarna in plakjes snijden.
Nog wat tips
Heerlijk bij de borrel.
 

Laatste recept