Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Warme geitenkaas met honing
Gemaakt door Paul Heijtel, zondag 11 oktober 2009
Ingrediënten
In één oogopslag
Gerecht
Warme voorgerechten
Belangrijkste Ingrediënt
Honing
Kaas
Hoeveel
onbekend
  • friseesalade zakje,
  • honing,
  • handvol walnoten,
  • handje vol mais,
  • alfalfa onsje,
  • geitenkaas 150 a 200 gram

(speel naar wens met de verhouding maar niet te veel honing)

 

Werkwijze voor dit gerecht
Maak een bedje van friseesalade, gooi de maïskorrels overheen, leg er walnoten over, besprenkel de salade met de maïs en de walnoten heel licht met honing (PS opgewarmd is makelijker).
Leg daarover een bedje van alfalfa en leg op dit bedje de in een pannetje opgewarmde zachte en brokkelende geitenkaas.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 138 gasten online

Sabina kookt !