Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 691 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Verse Tomatensoep
recipe image
Het word vegetarisch als je het kippenbouillonblokje vervangt voor een groentenbouillonblokje. Handig hè?
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Vegetarisch
Bereidingswijze
Koken
Gerecht
Soepen
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Tomaten
Hoeveel
2 personen
  • 6 trostomaten
  • 1 blik gepelde tomaten
  • olijfolie
  • gemalen zwarte peper
  • 2 kleine teentjes knoflook
  • bruschetta
  • verse bascilicum
  • 1 ui
  • italiaanse kruiden
  • 1 kippenboullionblok
Werkwijze voor dit gerecht
Wel de tomaten en verwijder de schil,
voeg in de koekepan de olijfolie, knoflook en ui toe en bak deze glazig.
Voeg de gewelde tomaten zonder schil, samen met het blik gepelde tomaten in een soeppan, voeg daar de ui en knoflook bij en een boullionblok en pureer dit met een blender, eventueel nog wat water toevoegen als de soep te dik is.

Dan het geheel opwarmen en goed blijven roeren en op smaak maken met de rest van de ingredienten.
 

Laatste recept