Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 209 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Vegetarisch Gehaktbrood
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Vegetarisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Vegetarisch
Porties
4-6 personen
  • Quorn stukjes.
  • Valles gehakt.
  • 2 eieren.
  • witbrood,
  • zout,
  • peper,
  • dille,
  • mosterd,
  • laurier en knoflook.
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Quorn stukjes wat fijner maken en mengen met de valies.
  2. Ei loskloppen en erdoor roeren.
  3. Brood in kleine stukjes trekken en mengen met het mengsel. Eetlepel fijne dille en mosterd erbij. Dikke teen knoflook persen en erbij.
  4. Peper en zout naar smaak.
  5. Cakevorm bedekken met bakpapier.
  6. Mengsel erin doen en licht aandrukken.
  7. Laurier erop leggen en bakken op 180 graden. 15/20 minuten. 
  8. Af laten koelen en uit de vorm nemen. Plakken snijden. Lekker bij gebakken aardappels met een salade.
Nog wat tips

Lekker bij gebakken aardappels met een salade.

 

Laatste recept