Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 690 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Tandoori chicken met cous cous
Pittige Indiaas kipgerecht
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Indiaas
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Kip

500 gram kipfilet
3 paprika’s grote rood geel of oranje
200 gr artisjokken
125 ml room
citroensap
sambal manis of sambal oelek
potje ratah tandoori paste (toko)

Werkwijze voor dit gerecht

Maak de marinade van 2 flinke lepels tanoori pasta, room en citroensap
Snijd de kip in kleine sukjes laat het marineren (minimaal 15 minuten laten trekken)
Paprika in dunne repjes en artisjokken in kleine stukjes snijden
Kip samen met de paprika bakken. 
Dan de artisjokken erbij en even samen laten garen
Voeg sambal naar smaak toe

Serveer met Cous Cous

Nog wat tips

Vervang de room door yoghurt voor een minder vette variant

 

Laatste recept