Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Spaghetti met spinazie à la crème
Iglo en Boursin vormen hier een interessante combi ... hoe noemen we deze keuken? ... An Easy Quicky.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Koken
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Pasta
Vlees
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Hoeveel
4 a 6 personen
  • 1 pak spinazie à la  crème,
  • anderhalf pak spaghetti,
  • 500gr gehakt,
  • 1 ui,
  • 1 teentje knoflook,
  • een groot pakje Boursin.
Werkwijze voor dit gerecht

Je snijdt de ui klein en de knoflook dat doe je bij het gehakt en bakt dat goed rul.
Je warmt de spinazie à la  crème als die warm is roer je de Boursin er door heen.
Ondertussen is de spaghetti ook al gaar. je pakt een oven schaal en doet de spaghetti erin daarover heen het gehakt en als laatste de spinazie.
En klaar ben je ... smakelijk!

Door Monique

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 164 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...