Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Simpel Broodje Gezond
Gemaakt door Anoniem, maandag 26 oktober 2009
Niks meer aan doen Lachen
Ingrediënten
In één oogopslag
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Lunch
Hapjes, Tapas, Snacks
Hapjes
Snack
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Brood
Porties
eentje
  • 1 pistoletje,
  • 3 plakjes kaas,
  • fijngesneden (ijsberg)sla,
  • 1/2 tomaat,
  • 1 ei,
  • selleriesalade
  • 1/4 komkommer
Werkwijze voor dit gerecht
Snijd het pistoletje open en leg de plakjes kaas er in.
Pak een handje vol fijngesneden (ijsberg)sla en leg dat op de kaas.
Snij de 1/2 tomaat in dunne schijfjes en leg deze op de sla.
Kook het ei en snijd het in dunne schijfjes, deze leg je op de tomaat.
Op de schijfjes ei schep je drie volle eetlepels selleriesalade.
Snijd de 1/4 komkommer in dunne schijfjes (schil kan er gewoon omheen blijven zitten) en leg deze op de selleriesalade.

Nu heb je een heerlijk, simpel broodje gezond.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 90 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...