By AWeb Design
Home |
Algemeen |
Sitemap |
Het Groeiend Kookboek |
![]() |
Gemaakt door Sabina
Van m'n geliefde haar ouders kreeg ik een kaasje voor m'n verjaardag. Heerlijk, ik ben een beetje kaasjunkie, ik geef het toe, dus dat was een goed kado.
Het was een pittige schapenkaas van Fattoria la Vialla. Aangezien ik anderhalve kilo kaas iets te veel vind voor eigen consumptie heb ik mijn collega Sabina een stuk gegeven om iets leuks mee te doen. En Sabina kan koken als de beste, kijk maar op Sabina kookt! Zie hieronder haar recept. |
Wanneer er in België gesproken wordt over "Elixir d'Anvers" dan denken velen terug aan vroeger, aan de tijd dat ze bij oma of opa eens van het glaasje Elixir d'Anvers mochten snoepen of dat ze enkele druppeltjes kregen op een suikerklontje.
Anderen denken dan weer aan Elixir d'Anvers als middeltje tegen allerlei kwaaltjes zoals maagpijn of buikpijn en natuurlijk aan Elixir d'Anvers als "het" middel tegen kolieken bij paarden.
Advertentie uit de eerste editie van "Gazet van Antwerpen" meer dan 100 jaar geleden. (1/11/1891)
Maar je kan er natuurlijk ook gewoon Reuzengarnalen danwel Scampi's in klaarmaken.
Tip: opdienen met schijfje(s) kiwi ter versiering.