Reviews
Sangria recept uit Spanje
Als het zomers warm is, ook al is het pas net lente, is een frisse koele Sangria altijd op z'n plaats.
Hopelijk kunnen we dit recept nog vaak maken hier in las Países Bajos
Maar let op! Onderstaande receptje is behoorlijk alcolollig.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Spaans
Bereidingswijze
Anders...
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Dranken
Koude
Alcoholische Cocktails
Bereidingstijd
langer dan 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Sinaasappel
Citroen
Hoeveel
best veel
- 2 citroenen
- 2 limoenen
- 2 sinaasappels
- dikke halve liter rum
- 200 gr ruwe rietsuiker
- 2 flessen (750 ml) droge rode wijn
- Halve liter inaasappelsap
Werkwijze voor dit gerecht
- Gebruik goed gekoeld fruit, rum, wijn en sinaasappelsap.
- Citroen, limoen en sinaasappel in dunne schijfjes snijden en in een grote glazen karaf doen.
- Rum en suiker toevoegen en 2 uur in de koelkast zetten om de smaken te laten intrekken.
- Als de sangria geserveerd wordt; het fruit met de lepel licht pletten en wijn en sinaasappelsap toevoegen.
- Naar smaak zoeter maken.
- Er mogen ook nog ijsklontjes bij