Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Real sweet Boston beans
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Braden
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Bonen
Ui
Hoeveel
4 personen
  • 2 potten witte bonen van HAK
  • 1 pot Wester suikerstroop
  • 3 kleine blikjes geconcentreerde tomatenpuree
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 flinke uien
  • 3 ons rundvlees
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Snijd het rundvlees in stukjes peper en zout erover aanbakken en vervolgens ruim een uur laten sudderen voeg 15 minuten voor het einde van het sudderen op de uien er aan toe en roer af en toe
  2. Neem een steelpannetje smelt er anderhalf ons boter in maar houd het geel van kleur dus een zacht vuurtje voeg de tomatenpuree er aan toe en roer het geheel om. Knijp de knoflook er doorheen en voeg vervolgens een paar eetlepels suikerstroop toe. Nu is het even proeven voor uw “zoet en tomatenpuree” midden-weg-smaak. En laat het even zachtjes pruttelen.
  3. Neem de potten witte bonen en laat het ergste vocht er uit lekken. Schud het in een kom warm het op in de magnetron.
  4. Men neme het vlees met de uien voegen het toe aan de witte bonen en vervolgens de saus in het pannetje roer het mengsel voorzichtig door elkaar want dan blijven de bonen ook nog een beetje heel voor ze uwen mond bereiken

EET SMAKELIJK

Paul

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 88 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...