Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pret met de kok
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Vegetarisch
Gerecht
Vegetarisch
Warme voorgerechten
Belangrijkste Ingrediënt
Bladerdeeg
Kaas
Hoeveel
8
  • 100 gr feta
  • 50 gr (half potje) olijven
  • teentje knoflook
  • 1 ei
  • 4 lapjes bladerdeeg
  • peper en zout.
Werkwijze voor dit gerecht
Verwarm de oven voor op 200*C.
Verbrokkel de feta. Voeg het geklutste ei bijna helemaal toe.
Snij de olijven en basilicum klein en voeg samen met de geperste knoflook toe.
Naar smaak peper en zout erbij.
Alles goed mengen en het prutje op een hoekje van het bladerdeeg leggen. Deze dichtvouwen zodat een driehoekig flapje ontstaat. Smeer de bovenkant in met het restje ei.
Bak de flapjes 30 minuten tot ze goudbruin zijn en.... Smullen maar!!!
Nog wat tips
De (Pret met de kok) kunnen als voorgerecht gegeten worden, maar ook heel goed als hoofdgerecht met rijst.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 131 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...