Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 111 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Poire ’Son Amour’
En als klap op de vuurpijl...een dessert van peer in zoete Italiaanse wijn.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Frans
Belangrijkste Ingrediënt
Peren
Hoeveel
4 personen
  • 2 handperen
  • 4 eidooiers
  • 1 ons suiker
  • 2-4 dl witte wijn ( Marsala een zoete, Italiaanse wijn)

 

Werkwijze voor dit gerecht

Schil en halveer de peren. Maak ze warm in de magnetron.
Leg op elk bord een halve peer.
Sla de eidooiers met de suiker en de wijn tot een schuimige massa.
Daarna langzaam (kan ’au bain marie’) verwarmen, zodat de suiker smelt
Giet het sausje over de peer.
Bolletje ijs erbij.
Klaar.Direct opdienen.

Door: Leen Korving

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.