Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 473 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pizza met tomaten/maïs en courgette
Nu nog een "au feu de bois"
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Pizza
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Champignons
Courgette
Paprika's
Tomaten
Porties
1 pizza
  • pizzadeeg
  • 1 courgette (200 gr.)
  • 4 langwerpige tomaten (Roma)
  • 1 rode,1 groene, 1 gele paprika
  • 200 gr. champignons
  • 1 ui
  • handvol olijven, gehalveerd
  • maïskorrels uit blik
  • 2 tenen knoflook
  • paprikapoeder
  • (verse) rozemarijn
  • (verse) basilicum
  • (verse) oregano
  • peper -  zout
Werkwijze voor dit gerecht
Snijd de courgette en champignons in plakjes, de ui in ringen, de paprika in reepjes.
Snipper 1 knoflookteen.
Verhit de olijfolie. Fruit de champignons en de ui, gesnipperde knoflook en courgette,
paprika ca 3 minuten.
Voeg de paprikapoeder toe en voeg naar smaak zout en peper toe.
Pers de knoflookteen en voeg toe aan saus.
Verdeel alles over de pizzabodem, inclusief de in kwartjes gesneden tomaten.
Vervolgens de maïs, olijven en ten slotte de kruiden.
Bak de pizza.
 

Laatste recept