Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pizza brood
Gemaakt door een Keukenprinses, donderdag 22 oktober 2009
Kruizing tussen een tosti en een piza, voor lekkere trek als je uit school komt of als snack.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Lunch
Hapjes
Snack
Belangrijkste Ingrediënt
Brood
Tomaten
Porties
1 of zoveel je wilt maken
  • 1 witte boterham
  • ketjup
  • tomaat
  • gesnipperde uitjes
  • salami
  • geraspte kaas.
Werkwijze voor dit gerecht
Pak 1 witte boterham smeer er een beetje ketjup op.
Leg op de ketjup de tomaat doe daar daar de uitjes op en dan de salami.
Om het af te maken strooi je de kaas er over heen.
Dan een kwartiertje in de oven en eten maar.EET SMAKELIJK

Door: Liza kraan
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 79 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...