Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 98 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pilav
recipe image
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Bakken
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Rijst
Belangrijkste Ingrediënt
Gehakt
Hoeveel
4 personen
  • 1 pak rijst (ca. 400 gr.)
  • 1 pond varkenslappen,
  • 5 uien,
  • 1 groot blik perziken,
  • 1 blikje tomatenpuree,
  • 1 theel. sambal,
  • ketjap,
  • 1 bouillonblokje.
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Uien, varkenslappen een uurtje bakken/stoven en in stukjes snijden.
  2. Rijst koken,
  3. Perziken in stukjes snijden, het sap van de perziken in het blik laten.
  4. Het bouillonblokje, sambal en de puree bij het sap doen. Dit goed roeren, blokje fijnmaken, alles toevoegen bij varkensstukjes
  5. Op het laatst de perziken toevoegen, deze moeten een beetje warm worden.
Nog wat tips
J. Steendam
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.