Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.
Op bezoek ...
We hebben 101 gasten online
Uitgelicht Recept
|
Gemaakt door Berdine
Een Kerst voorgerecht wat het altijd goed doet, is een mooie Garnalen-cocktail.
Het voordeel is ook nog eens dat het weinig voorbereidingstijd vergt en je dus als kok ook gewoon kan deelnemen aan de Kerst gezelligheid.
Ook dit jaar geldt met de Kerst; Geniet, maar eet met mate!
|
Reviews
Pilav
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Bakken
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Rijst
Belangrijkste Ingrediënt
Gehakt
Hoeveel
4 personen
- 1 pak rijst (ca. 400 gr.)
- 1 pond varkenslappen,
- 5 uien,
- 1 groot blik perziken,
- 1 blikje tomatenpuree,
- 1 theel. sambal,
- ketjap,
- 1 bouillonblokje.
Werkwijze voor dit gerecht
- Uien, varkenslappen een uurtje bakken/stoven en in stukjes snijden.
- Rijst koken,
- Perziken in stukjes snijden, het sap van de perziken in het blik laten.
- Het bouillonblokje, sambal en de puree bij het sap doen. Dit goed roeren, blokje fijnmaken, alles toevoegen bij varkensstukjes
- Op het laatst de perziken toevoegen, deze moeten een beetje warm worden.