Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 696 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pasta Peperonata
recipe image

Pasta pasta pasta

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Stoven
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Groenten
Pasta
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Champignons
Paprika's
Tomaten
  • Olijfolie,
  • 1 ui,
  • 1 teentje knoflook,
  • 3 paprika’s (1 rood, 1 groen, 1 geel),
  • 3 romatomaten,
  • rozemarijn,
  • oregano,
  • thijm,
  • zout en peper
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Olijfolie heet laten worden in een braadpan en dan gesnipperde ui en knoflook toevoegen.
  2. Zodra ui glanst, paprika’s in stukjes gesneden toevoegen en een paar minuutjes mee laten bakken.
  3. Dan kruiden naar smaak toevoegen en roeren.
  4. Vervolgens de ontvelde en in stukjes gesneden tomaten hier bovenop leggen.
  5. Dit ongeveer een uur zacht laten sudderen met deksel op de pan en zonder te roeren!
  6. Daarna deksel van de pan en op hoger vuur blijven roeren tot het meeste vocht verdampt is. Heerlijke saus bij -whatever- pasta.
 

Laatste recept