Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 260 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pasta met spinazie
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Groenten
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kaas
Knoflook
Penne
Spinazie
Hoeveel
4-6
  • Gesneden diepvries spinazie (1 pak),
  • 1 groot pakje Boursin (peperboursin is ook lekker),
  • AH’s magere spekblokjes,
  • AH’s gesneden champignons,
  • Verse pasta naar keuze.
    Kan Penne, Tagliatelle zijn enz. Voordeel van deze verse pasta’s zijn de korte kooktijd
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Spekjes zachtjes uitbakken, champignons meebakken, of voor die tijd even blancheren (even in water aan de kook brengen, daarna direct afkoelen. 
  2. Toevoegen aan inmiddels opgewarmde spinazie, Boursin er door roeren.
  3. Heel even opwarmen.
  4. Inmiddels gekookte pasta erbij serveren.
  5. Klaar!
  6. Is het geheel wat zoutig uitgevallen door te veel spekjes, direct afromen met koksroom of beter direct serveren.
 

Laatste recept