Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pasta con Pollo
Gemaakt door Stella de Kuyper, zondag 15 november 2009
Lekkerste met verse pasta, bijvoorbeeld penne of fusilli
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Bakken
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Pasta
Belangrijkste Ingrediënt
Basilicum
Kip
Knoflook
Paprika's
Tomaten
Ui
Hoeveel
4 personen
  • 400g verse tomaten, of gepelde tomaten uit blik.
  • 400 g kipfilet in blokjes.
  • 2 rode uien.
  • 1 grote zoete paprika.
  • Verse knoflook.
  • Gedroogde basilicum,
  • oregano en peper/zout.
  • Olijfolie.
  • (Verse) pasta
Werkwijze voor dit gerecht
Kip bestrooien met verse peper en zout.
Klein beetje olijfolie opzetten met wat knoflook (knoflook erin als olie nog koud is)
Kip aanbakken op heel hoog vuur in olijfolie.
Paprika (in kleine blokjes) en ui (grote snippers) erbij. Evt. nog een scheutje koude olijfolie. Alles nog paar minuten roerbakken. Kruiden erbij en paar seconden bakken.
Ontvelde verse, of bliktomaten (alles in stukjes gesneden) erbij doen en alles even goed doorverwarmen.
Als je het in huis hebt nog een scheutje wijn.
Klaar.
Pasta Fusilli
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 51 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...