Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pandora
Gemaakt door Resa, dinsdag 15 september 2009
Soep zoals ze er in de Abruzzen wel pap van lusten.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Soepen
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Aardappels
Hoeveel
4 personen
  • 1 grote bloemkool,
  • 3 à 4 stokken soepprei,
  • 1 soepselder,
  • 3 à 4 ajuinen,
  • 2 grote aardappelen,
  • 2 blokjes runderbouillon,
  • 2 blokjes tuinkruidenbouillon,
  • 2l water.
  • Afwerking: 2dl room en wat verse peterselie
Werkwijze voor dit gerecht
Was en snij de prei, de selder, de bloemkool, de aardappelen en de ajuin.
Stoof de ajuin en de prei aan in een beetje boter totdat het glazig wordt.
Voeg daarna het water erbij en de selder en 3/4 van de bloemkool en de bouillonblokjes.
Laat koken totdat de groenten gaar zijn.
Mix de soep.
Doe de rest van de bloemkool erbij (in roosjes).
Laat nu nog even koken.
Afwerken met room en peterselie.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 77 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...