Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 152 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Kruidige dip met Griekse yoghurt
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Grieks
Bereidingswijze
Anders...
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Koude voorgerechten
Hapjes
Dips
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Hoeveel
4 ot 6 personen
  • 5 dl. Griekse yoghurt;
  • 1 1/2 dl. crème fraîche;
  • 4-6 el. fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, koriander, dragon, munt)
  • zout, peper;
  • 1-2 el. olijfolie.
Werkwijze voor dit gerecht
Meng de yoghurt met crème fraîche, kruiden en zout en peper naar smaak.
Schenk er voor serveren de olijfolie over.
Geef er lekker vers afgebakken brood bij.
 

Laatste recept