Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 137 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Italiaanse kippenlevertjes
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Penne
Tagliatelle
Hoeveel
4 personen
1 ui,
1 teen knoflook,
2 el olijfolie,
4 ons kippenlever,
1 el gedroogde bieslook,
zout en peper,
150 cl slagroom,
2 eieren
Werkwijze voor dit gerecht

Snij de uitjes en de knoflook heel fijn en fruit deze,
voeg de kippenlevertjes toe en gaar alles in ca, 8 minuten gaar met het deksel op de pan,
voeg daarna de bieslook en de slagroom toe, sla de eieren goed los en voeg ook deze toe,
serveer dit geheel met een pasta naar uw keuze.

Diefje

 

Laatste recept