Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Hartig stoofvlees op mijn mama’s wijze
recipe image
Ingrediënten
In één oogopslag
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
langer dan 2 uur
Hoeveel
4personen
  • 2 grote uien
  • halve kilo rundsstoofvlees
  • 1 boterham met mosterd
  • 1 flesje bruine Leffe (of een ander donker bier of trappist)
  • stoofvleeskruiden van Knorr
  • water
Werkwijze voor dit gerecht
Uien in ringen snijden en in de pan doen tot ze glazig worden. 
Vlees erbij doen en aan alle kanten bruin laten worden. 
Pan vullen met water.  Laten koken tot het water tot de helft verdampt is, dan een boterham besmeren met mosterd en die in de pot leggen en de Leffe erbij gieten. 
De boterham met mosterd bindt de saus al een beetje en tegen de tijd dat die verdwenen is, zal het vlees net gaar zijn. (en anders moet je gewoon nog even wachten.Glimlach)
Dan de kruiden erbij doen en een beetje laten pruttelen, goed roeren dat het niet aanbakt en het is klaar.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 220 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...