Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Hartig stoofvlees op mijn mama’s wijze
recipe image
Gemaakt door Jantine Knevels, donderdag 05 november 2009
Ingrediënten
In één oogopslag
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
langer dan 2 uur
Hoeveel
4personen
  • 2 grote uien
  • halve kilo rundsstoofvlees
  • 1 boterham met mosterd
  • 1 flesje bruine Leffe (of een ander donker bier of trappist)
  • stoofvleeskruiden van Knorr
  • water
Werkwijze voor dit gerecht
Uien in ringen snijden en in de pan doen tot ze glazig worden. 
Vlees erbij doen en aan alle kanten bruin laten worden. 
Pan vullen met water.  Laten koken tot het water tot de helft verdampt is, dan een boterham besmeren met mosterd en die in de pot leggen en de Leffe erbij gieten. 
De boterham met mosterd bindt de saus al een beetje en tegen de tijd dat die verdwenen is, zal het vlees net gaar zijn. (en anders moet je gewoon nog even wachten.Glimlach)
Dan de kruiden erbij doen en een beetje laten pruttelen, goed roeren dat het niet aanbakt en het is klaar.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 66 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...