Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 117 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gevulde paprika

Dit alles met lekker gebakken aardappeltjes, en smullen maar............

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Oven
Gerecht
Groenten
Vlees
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Gehakt
Paprika's
Hoeveel
hangt er van af
  • rode paprika,
  • gehakt,
  • kruiden
Werkwijze voor dit gerecht

Neem de rode paprika’s, (wij eten er 2 de man op), hol deze uit, dus het hoedje eraf!
Was ze goed, zodat de pitjes eruit zijn!

Neem dan het gehakt, meng dat met kruiden naar smaak, maar kerriepoeder, knoflook, peterselie, peper en zout, is wel erg lekker!

vul de paprika’s , (die je eerst even 3 min in kokend water hebt gelegd), en zet alles in een schaal in de oven, voor de liefhebbers lekker veel gemalen kaas erover, en ongeveer een half uurtje in de oven bakken tot het gehakt gaar is, kan ook langer duren, ligt aan de grootte van je paprika’s en de hoeveelheid gehakt!

Dit alles met lekker gebakken aardappeltjes, en smullen maar............

Jeffrey

 

Laatste recept