Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gepaneerde Karbonades
Gemaakt door iemand voor het oude Groeiend Kookboek, zondag 06 september 2009

Hee, dat lijkt me eigenlijk best lekker. Karbonades paneren... of lijken ze dan iets te veel op schnitzels?

Als dit zo is kun je ook nog karbonades in de oven maken, deze lijken zeker niet op schnitzels.

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Braden
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gemiddeld
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Karbonade
Hoeveel
2 personen
  • 2 varkenskarbonades
  • 4 el bloem
  • 1 ei
  • 100 gram paneermeel
  • 2 el olie
  • 1 el boter
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Het vlees aan beide zijden bestrooien met zout en peper en achtereenvolgens wentelen door bloem, los geklopt ei en paneermeel.
  2. In een koekenpan de olie verhitten en daarin de karbonades goudbruin bakken gedurende 1 minuut.
  3. Het vuur temperen en het vlees nog 4-5 minuten aan elke kant braden.
  4. Na de braadtijd de boter bij de karbonades in de pan laten smelten en het vlees hier mee enkele malen bedruipen.
Nog wat tips
Lahaye Giles
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 72 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...