Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 136 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gepaneerde Karbonades

Hee, dat lijkt me eigenlijk best lekker. Karbonades paneren... of lijken ze dan iets te veel op schnitzels?

Als dit zo is kun je ook nog karbonades in de oven maken, deze lijken zeker niet op schnitzels.

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Braden
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gemiddeld
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Karbonade
Hoeveel
2 personen
  • 2 varkenskarbonades
  • 4 el bloem
  • 1 ei
  • 100 gram paneermeel
  • 2 el olie
  • 1 el boter
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Het vlees aan beide zijden bestrooien met zout en peper en achtereenvolgens wentelen door bloem, los geklopt ei en paneermeel.
  2. In een koekenpan de olie verhitten en daarin de karbonades goudbruin bakken gedurende 1 minuut.
  3. Het vuur temperen en het vlees nog 4-5 minuten aan elke kant braden.
  4. Na de braadtijd de boter bij de karbonades in de pan laten smelten en het vlees hier mee enkele malen bedruipen.
Nog wat tips
Lahaye Giles
 

Laatste recept