Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gepaneerde Karbonades

Hee, dat lijkt me eigenlijk best lekker. Karbonades paneren... of lijken ze dan iets te veel op schnitzels?

Als dit zo is kun je ook nog karbonades in de oven maken, deze lijken zeker niet op schnitzels.

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Braden
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gemiddeld
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Karbonade
Hoeveel
2 personen
  • 2 varkenskarbonades
  • 4 el bloem
  • 1 ei
  • 100 gram paneermeel
  • 2 el olie
  • 1 el boter
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Het vlees aan beide zijden bestrooien met zout en peper en achtereenvolgens wentelen door bloem, los geklopt ei en paneermeel.
  2. In een koekenpan de olie verhitten en daarin de karbonades goudbruin bakken gedurende 1 minuut.
  3. Het vuur temperen en het vlees nog 4-5 minuten aan elke kant braden.
  4. Na de braadtijd de boter bij de karbonades in de pan laten smelten en het vlees hier mee enkele malen bedruipen.
Nog wat tips
Lahaye Giles
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 140 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...