Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gepaneerde Karbonades
Gemaakt door iemand voor het oude Groeiend Kookboek, zondag 06 september 2009

Hee, dat lijkt me eigenlijk best lekker. Karbonades paneren... of lijken ze dan iets te veel op schnitzels?

Als dit zo is kun je ook nog karbonades in de oven maken, deze lijken zeker niet op schnitzels.

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Braden
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gemiddeld
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Karbonade
Hoeveel
2 personen
  • 2 varkenskarbonades
  • 4 el bloem
  • 1 ei
  • 100 gram paneermeel
  • 2 el olie
  • 1 el boter
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Het vlees aan beide zijden bestrooien met zout en peper en achtereenvolgens wentelen door bloem, los geklopt ei en paneermeel.
  2. In een koekenpan de olie verhitten en daarin de karbonades goudbruin bakken gedurende 1 minuut.
  3. Het vuur temperen en het vlees nog 4-5 minuten aan elke kant braden.
  4. Na de braadtijd de boter bij de karbonades in de pan laten smelten en het vlees hier mee enkele malen bedruipen.
Nog wat tips
Lahaye Giles
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 183 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
Moet je kijken wat je dán eet.
  • Snelle pizza van spelt

    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....

  • Walnoot-pistache-honing-rozencake

    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...

  • Pittige stoofschotel met aubergine

    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...

  • Zomerse chicken tikka

    De muziek van Jack Johnson, de temperatuur van Zuid-Frankrijk en zon tot een uur of negen ’s avonds: zomergevoel zit in zonnige...