Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 118 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gebakken Rundstong op Roeselaarse wijze
recipe image

Belgisch Kerstmaaltje?

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Braden
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Hoeveel
4 personen
  • 12 plakjes rundstong gesneden (±1cm a 1,5 cm)
  • 75 gr boter
  • peper (GEEN ZOUT!!!)
  • eventueel fijn gesneden uitjes
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Laat de boter smelten tot het goudbruin is
  2. leg dan de rundstong in de hete pan voeg dan de uitjes met wat peper naar hartelust
  3. laat alles goed bakken maar niet op een te hoog vuur.

Het is zeer lekker met wat kroketjes of aardappelpuré of champignions. Smakelijk!!

 

Laatste recept