Reviews
Gebakken asperges met bieslook en amandelen
Asperges als bijgerecht of door de spaghetti
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Gerecht
Pasta
Bijgerecht
Belangrijkste Ingrediënt
Asperges
Hoeveel
4 personen
-
12 asperges
-
bakje bieslook
-
50 gram boter
-
4 eetlepels slaolie
-
50 gram geschaafde amandelen
-
zout en peper
-
naar wens een klein scheutje room
Werkwijze voor dit gerecht
-
Schil de asperges en snijd ze schuin in dunne plakjes van ongeveer 1 centimeter
-
Snijd de de bieslook in stukjes.
-
Verhit de boter met de olie en bak (of beter gezegd: roerbak) de asperges hierin op hoog vuur, steeds omscheppen voor ongeveer 5 minuten
-
Voeg op het eind de bieslook toe
-
Bestrooi de asperges met de geschaafde amandelen